Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

3e plats i WPPI’s online-tävling!

Tidigare i år var jag ju ‎på plats i Las Vegas för WPPI’s stora fotomässa och ‎printtävling. Varje år har WPPI också 2 st onlinetävlingar där man tävlar med digitala bilder. Den första onlinetävlingen är avgjord och jag är mycket glad över att kunna berätta att jag fick en Silver Award och TREDJEPLATS (!) med mitt babyporträtt på Amina. Mycket glad att ett så “enkelt” och stilrent porträtt faktiskt kan placera sig så bra i en internationell tävling för professionella fotografer ♥ Stort tack till lilla Amina med familj för att jag fick skicka in den här bilden till tävlingen!

Nu närmar sig SM i porträttfotografi med stormsteg. Jag är anmäld och mina digitala kopior av bilderna är inlämnade. Det är bara printarna som ska bli klara och skickas in. SFG (Svenska Fotogruppen) har offentliggjort att i år är det 62 fotografer som är med och tävlar med totalt 316 bilder. Det är en ökning med 20 resp 25% och jag har hört ryktas om att kvaliteten på tävlingsbilderna har höjts avsevärt jämfört med förra året. Så det ska bli extra spännande och intressant att följa jureringen av bilderna på plats i Stockholm då 5 domare (plus en huvuddomare) bedömer bilderna, ger kritik och poäng. Det finns så mycket inspiration och lärdom att hämta från mina duktiga kollegor ♥♥♥

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto