min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Nyföddfotograf Linköping – Workshop i Oslo

Under sön-tis var jag i Norge för att hålla workshop i nyföddfotografering för 5 norska fotografer. Värdinna för workshopen var härliga Gina Englund som öppnade upp både sitt hem och sin studio för mig så att jag fick möjligheten att visa hur jag jobbar med de allra minsta bebisarna. Gina mötte upp mig i ett soligt Oslo där vi kikade runt på de nybyggda delarna av staden. Vi satte oss vid hamnen och åt lite lunch i sommarvärmen som faktiskt rådde så här i mitten av september! Kunde inte fått ett bättre välkomnande 🙂

Under workshopen hade vi 3 st små nyföddmodeller och jag fick möjlighet att visa olika poser. En av modellerna var lilla Karoline som skötte sig exemplariskt och som lät mig visa flera enkla och någon mer avancerad nyföddpose.

Stort tack till Gina, alla modeller med föräldrar och deltagare i kursen för härliga dagar i grannlandet <3

nyföddfotograf Linköpingnyföddfotograf Linköping

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto