min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Barnfotograf i Linköping – syskonfotografering

Syskonfotografering med tre glada barn

Det är bara februari, men redan har jag hunnit göra flera barnfotograferingar med härliga syskon. Ofta när 1-2-åringar är med i bilden så är vit bakgrund att föredra i studion. Detta för att ljuset jag sätter upp för vit bakgrund är mycket mer förlåtande och täcker en större yta av studion, vilket kan behövas när man fotar ett barn med mycket egen vilja och mycket energi. Det blir så mycket lättare för mig att fånga de där härliga uttrycken och gesterna som hör till varje individ.

För den här syskonfotograferingen bestämde vi på förhand att vi skulle använda vit bakgrund. Vit är också en färg som aldrig går ur tiden, utan bilderna kommer att passa i hemmet i framtiden när möbler och inredning byts ut.

Syskonfotografering med tre glada barn
Syskonfotografering med tre glada barn
Barnporträtt
ettårsfotografering
Barnporträtt
Syskon som ligger på mage på en vit bakgrund och ler stort rakt in i kameran

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto