Ettårsfotografering i studion

När man går på fotografering kan det kännas tryggt att krama sitt gosedjur

För ett tag sedan var sockersöta Wilma på ettårsfotografering i studion. Hon hade den allra vackraste gammelrosa klänningen med tyll på sig under större delen av fotograferingen och sedan gjorde vi även ett klädombyte till en klänning med vita och blå ränder. Wilma hade med sig sitt gosedjur. En liten söt kanin med rosetter på öronen. Det var full fart, men jag tycker att vi fick en fin variation på bilder, både sittande och stående, helkropp och porträtt. Och massor av olika ansiktsuttryck bjöd hon på.

Missa inte att boka en ettårsfotografering med ert barn. Kontakta mig via kontaktsidan (klicka) eller maila direkt på info@lailavillebeck.com

Jag hälsar er varmt välkomna och ser fram emot att få föreviga ert barns ettårsbilder.

När Wilma kom för ettårsfotografering hade hon den sötaste gammelrosa klänningen på sigPå slutet av fotograferingen var ettåriga Wilma trött och lade sig ner på studiogolvetTraditionellt barnfoto på mjuk fårfällSockersöta Wilma, ett år, gillade att sitta i den lilla sängen för nyfödda som finna i studion hos Fotograf Laila VillebeckDessa härliga leenden på barn med alldeles nya tänder är fantastiskt att fånga på bildMed finaste klänningen, strumpbyxorna och skorna står ettåriga Wilma vid stegen på vit bakgrundEnkelt ettårsporträtt. Att föreviga de första stegen hos professionell fotograf är ett måsteWilma kramar sin kanin

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hvenildas fina tavlor är levererade

Hvenilda provar fotograf Laila Villebecks nya rekvisita

Igår hade jag det stora nöjet att överlämna Hvenildas fina touchtavlor till hennes mamma och pappa. De två kvadratiska bilderna är 30×30 cm och den stora bilden är 40×63 cm. En populär tavelgrupp som lätt kan byggas ut med fler tavlor när barnet och/eller familjen växer.

När Hvenilda var här för sin fotografering fick jag också tillfälle att använda mitt nya laminatgolv som jag köpt in just för babyfotograferingar och min nya rekvisita. Här i form av en liten säng som passar lika bra för nyföddfotografering som babyfotografering.

Liten fundersam bebis på grått golv från IKEAGlad och söt tjej blir fotograferad i studion

Vill du boka en babyfotografering? Kontakta mig via kontaktformuläret så återkommer jag så snart jag kan. Varmt välkommen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sigrids babyfotografering, 8 månader

Sigrid har varit i studion och tagit lite 8-månadersbilder. Hon fick äran att prova lite nya kläder som jag har köpt in till rekvisitaförrådet i studion. Här har hon en söt cremefärgad body med volangkrage och pärlor. Hårbandet kommer från Hoppiloo.
När jag fotar bebisar och barn försöker jag alltid få fram olika uttryck hos barnen. Med Sigrid fick jag tänka till lite extra för att få de lite mer allvarsamma minerna eftersom hon är väldigt lätt att få att skratta. Tyckte att vi var ett riktigt bra team; jag, Sigrid och mamma Emma. Emma har för övrigt varit ridlärare till min äldste son och jag tror att hon måste vara världens bästa ridlärare för barn. Därför är det extra kul att få hänga lite med henne och hennes lilla hjärta.

Närbild på baby i outfit med tyll och pärlor samt hårrosett

Den här fina vinröda lilla outfiten med tyllkjol och hårband kommer från Hoppiloo. Du hittar kjolarna här och hårbanden här

Babyfotografering med outfit från HoppilooEn söt liten prinsessa hos fotografen

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

TBT – Babyns första år, Rut

Ni har ju fått några tillbakablickar till syskon jag fotat tidigare och när jag lade upp Ivars bilder från hans Babyns Första År HÄR   så visste jag att jag ville visa er även storasyster Ruts bilder från hennes Babyns Första År. Jag minns när hon var 4 månader och var lite blyg och försiktig. Hon undrade nog vem den där konstiga tanten var som hela tiden gömde sig bakom en liten svart låda (kameran). Hon fick tanka trygghet hos mamma och visst fick vi massor av fina bilder på de olika fotograferingarna.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Måndagstips – CoachBy

Några av er vet säkert att jag har blivit helt hooked på simning. Jag tog min första crawlkurs vårterminen 2017 på LASS i Linköping. Jag hade aldrig tagit ett crawlsimtag och var rädd att doppa huvudet under vatten, men lära mig crawla skulle jag. Utmaningar är ju roliga. Första terminen bestod av 15 lektioner och jag var både lite frustrerad och lättad över att vi inte bara skulle lära oss frisim, utan även de tre andra simsätten: bröstsim, ryggsim och fjärilsim. Frisim var inte riktigt min grej kände jag. Jag hittade inte rytmen, fick inte till andningen, kom inte framåt. Det var helt enkelt så mycket teknik att tänka på. Men jag är envis och lyckades i maj 2017 simma 100 m frisim och fick anmäla mig till fortsättningskurs på hösten. Hela sommaren övade jag, men det var bröstsim som var favoriten. Jag pustade varje gång det var “längre” frisimssträckor och jag undvek gärna frisim om jag fick välja själv. Men så upptäckte jag Pontus Palmqvist. Han stod titt som tätt vid bassängkanten och höll frisimslektioner och jag såg och hörde hur positiv och pedagogisk han var, så jag bestämde mig för att ta en privatlektion av honom. Det har sedan dess blivit både privatlektioner och grupplektioner med Pontus och nu har jag inga problem med att lägga in lite frisim här och där. Pontus har verkligen lärt mig viktiga saker i simningens grunder. Jag har mycket kvar att lära, men är så tacksam över att jag kommit så långt på vägen.

Tyvärr har Pontus flyttat från Linköping nu, men han har byggt upp en ny sida: CoachBy som säkert kommer att växa sig större med tiden. Han tar nu hjälp av två elitsimmare i Linköping, Vilma Ekström och Anton Andersson, som håller privatlektioner och gruppträningar.

Är du intresserad av simning? Kanske har du planer på att simma någon triathlon och känner att simningen behöver slipas på? Kontakta de här coacherna! De ger värdefulla tips som passar just dig och din simning.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna på bloggen.

instagram@fotograflailavillebeck
med inriktning mot nyfödd-, baby- och barnfotonationellt och internationellt prisbelönadFOTOGRAF LAILA VILLEBECK