smash and splash

1 år

SMASH THE CAKE I LINKÖPING

(Ettårsfotografering)

 

Mitt koncept Smash and Splash är ettårsfotograferingen där "Smash the Cake" och ett efterföljande bad i ett miniatyrbadkar kombineras i en helt oemotståndlig serie bilder för att fira ditt barns allra första födelsedag. Riktigt fina bilder som blir bästa minnet från denna viktiga milstolpe.

VAD KOSTAR DET?

En Smash & Splash-fotografering kostar 1500 kr.

Denna summa betalas som bokningsavgift. Jag tar bara emot ett starkt begränsat antal Smash & Splash varje månad, så jag rekommenderar er att boka ettårsfotograferingen med tema Smash the Cake i god tid.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter ert bokade datum, och som kan användas för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

DETTA INGÅR:

- ca 1 timmes fotografering inklusive traditionella ettårsbilder, smash the cake och ett avslutande bad

- Planering och förberedelser innan fotograferingen

- tårta i er valda färg (rosa, blå, grön, lila, brun, vit)

- Lån av rekvisita, kläder till smash the cake-delen av fotograferingen, hårband mm

- Personligt webgalleri med era bilder (14 dagars tillgång). Här väljer ni ut vilka bilder ni vill beställa och vilken/vilka produkter.

 

BILDER INGÅR EJ

Inga bilder ingår i fotograferingspriset, utan dessa köps till separat enligt aktuell prislista. Kontakta mig för att ta del av min fullständiga prislista.

Varmt välkommen.

TRADITIONELL ETTÅRSFOTOGRAFERING

Om Smash & Splash inte faller er i smaken, eller om ni har ett barn som inte gillar att kladda, så går det självklart bra att boka en traditionell ettårsfotografering. Då ersätts tårtan med en större variation av rekvisita och utseende på porträtten.

Priset för en traditionell ettårsfotografering är samma som för Smash and Splash, 1500 kr som betalas i bokningsavgift. Inga bilder ingår, utan dem köper ni till separat. Kontakta mig för att ta del av fullständig prislista.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en ettårsfotografering eller en smash & splash, alternativt har något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

kontakta mig för smash & SPLASH eller traditionell ettårsfotografering

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto