ettårsfotografering

1 år

Ettårsdagen är dagen då babyn slutar vara baby och kan börja kallas barn. En stor och viktig dag i barnets liv och inte så konstigt att det blivit en klassiker i Sverige att gå till fotografen för ettårsfotografering. Det första året brukar gå galet fort, det är knappt att man hinner med, men plötsligt står man där och planerar sitt eget barns första födelsedagskalas. Som fotograf tycker jag att det är riktigt spännande att träffa de barn som kommer in för sin ettårssession. Alla barn är olika, en del går, en del kryper. Andra hasar fram på rumpan. En del vill vara nära mamma eller pappa hela tiden, medan andra är mer utåt och framåt. Alla är lika härliga och jag älskar att få fånga personligheten hos vart och ett av dessa barn.

I ettårsfotograferingen ingår ca 1 timmes fotografering i studio med olika rekvisita och 1-2 klädombyten om ni önskar. Kostnaden för den här sessionen är 1300 kr. Jag försöker få en stor variation på bilderna för att ni ska ha ett så stort urval som möjligt. Vi försöker få barnet att stå fritt, att stå mot något/”klättra” på något, sitta och eventuellt att krypa eller gå. Ettårsfotograferingarna är ofta fartfyllda, så förbered er på att gå därifrån svettiga.

Ettårsporträtten är en av mina specialiteter och en av favoritsessionerna och jag ser fram emot att få träffa just din ettåring och skapa fantastiska ettårsporträtt tillsammans med er. Välkomna med er bokning.

badsession

Nu har ni möjligheten att avsluta er babyfotografering eller ettårsfotografering med ett härligt bad. De flesta barn i den här åldern älskar att bada och det kan bli riktigt härliga bilder när barnet plaskar med vattnet, eller bara njuter av att sitta i vattnet. Det här tillvalet kostar ingenting extra, utan ingår i priset för en entimmes standardfotografering. Passar för barn i ålderna 7-12 månader. Det är dock mycket viktigt att barnen kan sitta stadigt själv för den här typen av badsession.

 

Ange vid bokning att det är en badsession ni vill boka, så planerar vi fotograferingen utifrån det. Varmt välkomna.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

med inriktning mot nyfödd-, baby- och barnfotonationellt och internationellt prisbelönadFOTOGRAF LAILA VILLEBECK