smash the cake, linköping

(ETTÅRSFOTOGRAFERING)

1 år

Ettårsdagen är dagen då babyn slutar vara baby och kan börja kallas barn. En stor och viktig dag i barnets liv och inte så konstigt att det blivit en klassiker i Sverige att gå till fotografen för ettårsfotografering. Det första året brukar gå galet fort, det är knappt att man hinner med, men plötsligt står man där och planerar sitt eget barns första födelsedagskalas. Som fotograf tycker jag att det är riktigt spännande att träffa de barn som kommer in för sin ettårssession. Alla barn är olika, en del går, en del kryper. Andra hasar fram på rumpan. En del vill vara nära mamma eller pappa hela tiden, medan andra är mer utåt och framåt. Alla är lika härliga och jag älskar att få fånga personligheten hos vart och ett av dessa barn.

 

Hos mig kan du boka en Smash the Cake-fotografering för din ettåring. Under en Smash the Cake startar vi fotograferingen med de traditionella ettårsporträtten. Därefter dukar vi fram med tårta och vimplar och så kan festen börja. Tårtan är till för att kladdas med och det kommer bli härliga minnen för hela familjen.

VAD KOSTAR DET?

En Smash the Cake kostar 1500 kr.

Denna summa betalas som bokningsavgift. Jag tar bara emot ett starkt begränsat antal Smash the Cake under 2023, så jag rekommenderar att boka ettårsfotograferingen med tema Smash the Cake i god tid.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter ert bokade datum, och som kan användas för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

DETTA INGÅR:

- ca 1 timmes fotografering inklusive traditionella ettårsbilder, smash the cake och ett avslutande bad

- Planering och förberedelser innan fotograferingen

- tårta i er valda färg (rosa, blå, grön, lila)

- Lån av rekvisita, kläder till smash the cake-delen av fotograferingen, hårband mm

- Personligt webgalleri med era bilder (14 dagars tillgång). Här väljer ni ut vilka bilder ni vill beställa och vilken/vilka produkter.

 

BILDER INGÅR EJ

Inga bilder ingår i fotograferingspriset, utan dessa köps till separat enligt aktuell prislista. Kontakta mig för att ta del av min fullständiga prislista.

Varmt välkommen.

TRADITIONELL ETTÅRSFOTOGRAFERING

Om Smash the Cake inte faller er i smaken, eller om ni har ett barn som inte gillar att kladda, så går det självklart bra att boka en traditionell ettårsfotografering. Då ersätts tårtan med en större variation av rekvisita och utseende på porträtten.

Priset för en traditionell ettårsfotografering är samma som för Smash the Cake, 1500 kr som betalas i bokningsavgift. Inga bilder ingår, utan dem köper ni till separat. Kontakta mig för att ta del av fullständig prislista.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en ettårsfotografering eller en smash the cake, alternativt har något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

kontakta mig för smash the cake eller traditionell ettårsfotografering

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto