min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ettårsfotografering, Olivia

För nästan exakt ett år sedan fotade jag en liten nyfödd tjej som heter Olivia. Hennes storebror hade jag också fotat som nyfödd och han var med när lillasyster skulle förevigas. Då var han dock inte så överdrivet intresserad av att sitta still och titta in i kameran utan ville hellre hitta på egna saker. Och det fick han såklart göra. Men nu när Olivia kom tillbaka för sin ettårsfotografering så var det klart att vi skulle ta porträtt på storebror också. Plus några syskonbilder.
Det är otroligt roligt att få träffa alla barn jag fotat som nyfödda när de hunnit bli lite äldre. Många av de minsta bebisarna har jag inte ens fått se ögonen på eftersom jag fotar nyfödda när de sover för det mesta. Och när de kommer tillbaka har de klar, vaken och nyfiken blick. Häftigt.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto