min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Sigrids babyfotografering, 8 månader

Sigrid har varit i studion och tagit lite 8-månadersbilder. Hon fick äran att prova lite nya kläder som jag har köpt in till rekvisitaförrådet i studion. Här har hon en söt cremefärgad body med volangkrage och pärlor. Hårbandet kommer från Hoppiloo.
När jag fotar bebisar och barn försöker jag alltid få fram olika uttryck hos barnen. Med Sigrid fick jag tänka till lite extra för att få de lite mer allvarsamma minerna eftersom hon är väldigt lätt att få att skratta. Tyckte att vi var ett riktigt bra team; jag, Sigrid och mamma Emma. Emma har för övrigt varit ridlärare till min äldste son och jag tror att hon måste vara världens bästa ridlärare för barn. Därför är det extra kul att få hänga lite med henne och hennes lilla hjärta.

Närbild på baby i outfit med tyll och pärlor samt hårrosett

Den här fina vinröda lilla outfiten med tyllkjol och hårband kommer från Hoppiloo. Du hittar kjolarna här och hårbanden här

Babyfotografering med outfit från HoppilooEn söt liten prinsessa hos fotografen

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto