min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Gravid med BF februari 2023

Nyföddfotografering i Norrköping med färgtema plum. Nyfödd poserad i ett hjärta

Jag skrev tidigare att jag lagt in extra tider för nyföddfotografering för er med BF i januari 2023, du kan läsa mer HÄR

Detta gäller även för februari och mars 2023. Så väntar ni barn och har beräknad förlossning i februari 2023 har jag nu 2 platser lediga och färdiga för just er att boka.

Om du vill läsa mer om mina nyföddfotograferingar så ligger min sida HÄR

På Nyföddsidan finns även ett kontaktformulär där du kan ta kontakt med mig för att ställa frågor eller är redo att boka en plats.

Nyföddfotograferingen bokas med fördel under graviditeten för att jag ska kunna garantera en tid för er och för att det inte ska bli stressigt med bokning eftersom bebisen fotas när han eller hon är runt en vecka gammal. Men är det så att du redan fått ditt barn och helt missat att boka din nyföddfotograf så hör av dig och kolla om jag har tid. Var redo för snabb kommunikation så att dagarna inte rinner iväg.

Stort grattis till graviditeten (eller din nyfödda bebis) och varmt välkommen till min studio.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto