Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering – Sixten

Sixten är en liten herre som inte var så många dagar när han (tillsammans med mamma och pappa) besökte mig i studion. Närmare bestämt, han var 11 dagar. Här är några av de bilder som familjen valde att köpa och som också är mina favoriter. Lammössan och det lilla stickade lammet är ny rekvisita i min studio. Jag har inte skaffat hem så jättemycket ny nyföddrekvisita det senaste. Jag har känt mig ganska nöjd med det jag har för tillfället och har snarare haft ett litet behov av att känna efter vad det är jag använder mest och vad jag gillar mest för att veta hur jag ska gå vidare med utvecklingen av min egen nyföddfotografering. Jag tror att jag har ett lite bättre hum om vilken riktning jag ska ta nu, så nu blir det till att spara pengar så att jag kan köpa in lite sånt som jag känner att jag behöver för att variera mig ytterligare inom den stilen som jag har som nyföddfotograf. Det är alltid kul med nytt, men ibland för man pausa och tänka efter så att man inte köper hem en massa saker som sedan bara blir liggande.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto