våren 2022Prisguide

Fotograf Laila Villebeck står för kvalitet, kunskap och kärlek. Jag utbildar mig kontinuerligt för att upprätthålla, förnya och förbättra mina kunskaper inom mitt fotografyrke. Jag går kurser inom ljussättning, posering (av både nyfödda, barn och vuxna), bildbehandling och print. Min inställning är att mina kunder ska få det allra bästa och av den högsta kvaliteten. Jag handplockar leverantörer av fotoprodukter

så att jag vet att de produkter jag lämnar över i din hand är något jag som fotograf kan

vara stolt över. Kärleken till mitt yrke väger tungt och jag hoppas att just du ser

hur mycket jag älskar mitt jobb i mina bilder och att jag får hjälpa dig skapa

bilder till DIN familj. Varmt välkommen!

Bokningsavgift

Vid bokning av fotografering betalas en bokningsavgift på 1500 kr. Detta gäller för gravid-, nyfödd-, baby-, ettårs- och barnfotografering. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter det bokade datumet (eller datumet för BF) och som sedan används för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

I bokningsavgiften ingår planering, fotografering samt ett personligt webgalleri med bilderna från er fotografering.

 

Jag har två olika prislistor att välja från. Önskar du beställa digitala bilder i första hand är det prislistan för "Digitala bildpaket" du ska titta på. Är din prioritet istället tavlor att hänga i hemmet är det min "A la Carte"-lista som kan vara intressant för dig.

DIGITALA BILDPAKET

Efterfrågan på digitala filer har blivit allt större. Många familjer har familj utomlands och/eller är mitt uppe i ett husbygge och därför kan digitala bilder kännas som ett naturligt val. Hos mig kan du välja digitala bildpaket med 5, 10, 15 eller 20 bilder. Kvaliteten på efterarbetet av allra högsta klass. Vid beställning på plats under bildvisningen medföljer även en Folio Box utan extra kostnad. Folioboxen innehåller printar i passepartout, 20x25 cm, som kopior av de digitala bilder ni köper.

 

Om ett album passar er familj bättre än enskilda printar, så går Folioboxen att uppgradera till en Album Box (vid köp av 20 eller 30 digitala filer). Denna uppgradering går endast att göra vid köp vid bildvisningstillfället.

 

För mig som professionell fotograf är det viktigt att lämna ifrån mig kvalitetsprodukter och dessa Folioboxar och Albumboxar är helt magiska! De finns i flera olika färger: rosa, ljusblå, ljusgrön, grå och beige. Boxarna matchas fördelaktigt med färgerna vi använder under fotograferingen för en fantastisk helhetskänsla.

Prislistan för de digitala paketen hittar du här:

Hur vill du uppleva dina bilder?

Om tavlor i absoluta toppkvalitet passar er bättre än digitala bildpaket så har jag en separat A la Carte-prislista. Jag rekommenderar alltid att köpa åtminstone en större tavla som ni kan hänga i hemmet och kan njuta av varje dag. Ta tillvara på att ni varit hos en professionell fotograf och investera i era minnen som kvalitetsprodukter som följer er familj genom flera generationer. Alla bilder som ni köper som produkter i A la Carte-listan följer även med som lågupplösta, digitala filer som ni kan använda i sociala medier, dela med er av till släkt och vänner eller ha som bakgrund på mobilen.

Här visas några inspirationsrum med olika konstellationer av tavlor. Visste du att barn vars porträtt visas i familjens hem får ett bättre självförtroende och självkänsla? Visa dina barn hur viktiga och älskade de är genom att pryda hemmet med deras bilder. Det kommer hela familjen att uppskatta.

vad vill du läsa mer om?

Om det är något du undrar över, eller om du vill kontakta mig för att boka en fotografering så går det bra att maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

eller kontakta mig via detta kontaktformulär. Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto