våren 2020Prisguide

Fotograf Laila Villebeck står för kvalitet, kunskap och kärlek. Jag utbildar mig kontinuerligt för att upprätthålla, förnya och förbättra mina kunskaper inom mitt fotografyrke. Jag går kurser inom ljussättning, posering (av både nyfödda, barn och vuxna), bildbehandling och print. Min inställning är att mina kunder ska få det allra bästa jag kan erbjuda. Man betalar sin fotografering via faktura efter genomförd fotosession. I det priset ingår även en bildvisning (ca 2 veckor senare) där ni är välkomna tillbaka till studion för att titta på bilderna och välja vilka bilder och produkter ni vill köpa. Under bildvisningen har ni möjlighet att klämma och känna på de produkter som finns att beställa.

60 min fotografering
1300 kr
En standardfotografering innehåller:
- 1 timmes fotografering
- Lån av rekvisita och kläder om så önskas
- 1 timmes bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen
Bilder köps till separat - klicka på "Full prisguide".
1 timmestandard
2-4 timmars fotografering
2600 kr
En nyföddfotografering innehåller:
- ca 2-4 timmars fotografering
- Lån av rekvisita och kläder om så önskas
- 1 timmes bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen
Bilder köps till separat - klicka på "Full prisguide".
2-4 timmarnyfödd
5-15 min fotografering
500 kr
Minifotograferingar erbjuder jag vid särskilda tillfällen samt för dem som bokar fotopaketet Babyns Första År. En minifotografering innehåller:
- 5-15 min fotografering
Bilder och produkter väljs och betalas direkt på plats efter fotograferingen. Se "Full prisguide".
max 15 minmini

Jag har inga färdiga bildpaket eftersom olika familjer önskar olika produkter. Välj istället fritt bland tavlor och/eller album och bygg ditt eget paket. Kommer du upp till en summa på 8000 kr får du 10% rabatt på förstoringar. Sedan kan du få ytterligare rabatter ju mer du handlar för. Under hösten 2018 hittar du priserna genom att klicka på länken här:

Hur vill du uppleva dina bilder?

Här visas några inspirationsrum med olika konstellationer av tavlor. Visste du att barn vars porträtt visas i familjens hem får ett bättre självförtroende och självkänsla? Visa dina barn hur viktiga och älskade de är genom att pryda hemmet med deras bilder. Det kommer hela familjen att uppskatta.

tel 555.555.5498info@lailavillebeck.comFyll i kontaktformuläret så återkommer jag så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom
2-3 arbetsdagar, så kolla igenom skräpposten för säkerhets skull.
KONTAKTA MIG!

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

vad vill du läsa mer om?

med inriktning mot nyfödd-, baby- och barnfotonationellt och internationellt prisbelönadFOTOGRAF LAILA VILLEBECK