aktuella priserPrisguide

Fotograf Laila Villebeck står för kvalitet, kunskap och kärlek. Jag utbildar mig kontinuerligt för att upprätthålla, förnya och förbättra mina kunskaper inom mitt fotografyrke. Jag går kurser inom ljussättning, posering (av både nyfödda, barn och vuxna), bildbehandling och print. Min inställning är att mina kunder ska få det allra bästa och av den högsta kvaliteten. Jag handplockar leverantörer av fotoprodukter

så att jag vet att de produkter jag lämnar över i din hand är något jag som fotograf kan

vara stolt över. Kärleken till mitt yrke väger tungt och jag hoppas att just du ser

hur mycket jag älskar mitt jobb i mina bilder och att jag får hjälpa dig skapa

bilder till DIN familj. Varmt välkommen!

Bokningsavgift

Vid bokning av fotografering betalas en bokningsavgift på 1500 kr. Detta gäller för gravid-, nyfödd-, baby-, ettårs- och barnfotografering. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter det bokade datumet (eller datumet för BF) och som sedan används för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Värdechecken är inte personlig utan kan överlåtas.

 

I bokningsavgiften ingår planering, fotografering samt ett personligt webgalleri med bilderna från er fotografering.

fullständig prislista

Prislistan är just nu under uppdatering. Kontakta mig för att få fullständig information

om produkter och priser.

Hur vill du uppleva dina bilder?

Här visas några inspirationsrum med olika konstellationer av tavlor. Visste du att barn vars porträtt visas i familjens hem får ett bättre självförtroende och självkänsla? Visa dina barn hur viktiga och älskade de är genom att pryda hemmet med deras bilder. Det kommer hela familjen att uppskatta.

vad vill du läsa mer om?

Om det är något du undrar över, eller om du vill kontakta mig för att boka en fotografering så går det bra att maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

eller kontakta mig via detta kontaktformulär. Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

välkommen att kontakta mig

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto