Studion

Studion

Fotograf Laila Villebeck är specialiserad inom nyföddfoto, babyfoto och barnfoto. Den mysiga studion ligger lättillgängligt i Garnisonsområdet i Linköping, med tät busstrafik och stora parkeringar alldeles utanför huset. Studion är inredd för att passa nyblivna föräldrar och småbarnsföräldrar. Skötbord, soffa och fåtöljer att sitta och amma i – vid nyföddfotografering släcks ljuset ner och lugn musik spelas för att skapa en lugn och avslappnad plats där bebisen kan komma till ro och somna för sina nyföddporträtt.

För nyfödda och bebisar upp till ett år finns väl utvalda lånekläder samt hårband till flickorna. Bakgrunder och rekvisita är noggrant utvalda för att matcha och skapa harmoniska bilder och vackra tavlor i ert hem. Förstoringar, touchtavlor, canvas och övriga bildprodukter håller allra högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet. Bilderna ska vara lika fina om 70 år så att era barnbarnsbarn kan njuta av porträtten som ni köper idag.

Om du har barnvagn med dig till studion så finns hiss (även syskonvagn eller tvillingvagn får plats). När ni kommer ut ur hissen finns en liten barnvagnsparkering runt hörnet till vänster där ni kan ställa vagnen under fotograferingen. Kläder, skor och värdesaker får ni ta med och hänga av er inne i studion.