Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

WPPI Annual Print Competition 2018

För ett år sedan var jag i Las Vegas för WPPI’s årliga printtävling. I år har jag inte haft möjligheten att åka, men jag har haft en fotografkollega på plats och genom henne fått lite rapporter om hur det har gått. Jag har saknat att sitta och lyssna till domarnas bildkritik. Man lär sig mycket och hittar mycket inspiration. Och nervositeten blev nästan värre av att bara vara hemma och vänta på att eventuellt få ett litet mess om vad mina bilder fått för poäng.

Gissa om jag blev överlycklig när första poängen kom med ett litet pling i telefonen – 95 poäng! Gold Distinction! Det är mitt högsta poäng någonsin i WPPI. Så stolt och glad att det var en av mina nyföddbilder som fick den här poängen. Resultatet räckte till en andraplats i Newborn, efter Kelly Brown.

Det blev också en lite överraskande andraplats i kategorin Children, efter Luke Edmonson. Där tävlade jag med fräkenbilden på Zoe och den fick 87 poäng. Utanför pallplats hamnade två bilder. Nyföddbilden Sisters fick en Silver Distinction Award (85 p) och i Portrait Contemporary fick min bild en Silver Award (82 p).

Jag är supernöjd med mina resultat och det här innebär att jag nu kan titulera mig Master of WPPI.

 

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto