bebisfotograf i linköping

ålder 2-11 månader

Det första året i barnets liv går snabbt. Ibland känns det som om det händer nya saker i utvecklingen varje dag och man vill bara stanna tiden för att hinna med i svängarna. I mina bebisfotograferingar hjälper jag er med att fånga egenskaperna och kunskaperna på bild. Precis där ert barn är i utvecklingen just nu.

 

Varje ålder har sin charm. Jag vill i mina bilder lyfta fram personligheten hos barnet och håller mig därför till en ren och enkel bildstil. Färgerna är naturnära och ofta ton-i-ton. I studion finns både rekvisita, bakgrunder och kläder som passar barn upp till 12 månader. Vill ni ha era egna kläder till babyn, så tänk på att kläderna sitter bra och inte gömmer hals, händer och fötter. Hellre lite, lite för små kläder än lite för stora.

 

 

Den utvecklingen som sker under barnets första år är helt magisk! Under de 5 första månaderna fördubblar bebisen sin vikt och vid ett års ålder väger han eller hon ungefär 3 gånger så mycket som vid födseln. Även den motoriska utvecklingen är enorm. Det finns massor av härliga milstolpar som är ovärderliga att spara. De första leendena, skratten, ligga på mage och orka hålla upp huvudet, sitta, hitta sina händer och fötter, krypa, stå och gå. Jag finns här för dig och kan hjälpa till att fånga fantastiska bilder för din familj.

MartinaLaila är inte bara en talangfull fotograf utan en fantastisk sådan. Hon är inriktad på att ta barnbilder och det är något som passar henne som handen i handsken. Hon har tålamod och kan många knep för att få barnen uppmärksamma. Jag har alltid känt mig trygg med att vara hos Laila.
CarolineNär vår dotter döptes fick vi ett presentkort till Babyns Första År. Inga förväntningar i världen kunde komma i närheten av hur bra bilderna blev. Laila är en fantastisk fotograf och vi kände oss hela tiden väldigt avslappnade och vi hade roligt under fotosessionerna. Vi har fått fantastiska minnen att titta på resten av livet.

VAD KOSTAR DET?

En babyfotografering hos mig kostar 1500 kr.

Denna summa betalas som bokningsavgift.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vid sjukdom skjuter vi upp fotograferingen till ett datum då alla inblandade är friska. Skulle något inträffa som gör att fotograferingen behöver skjutas upp mer än ett par veckor, så erhåller ni en värdecheck som är giltig i 12 månader efter det bokade fotograferingstillfället. Värdechecken kan användas för att boka en ny fotografering vid ett senare tillfälle. Den är inte personlig utan kan överlåtas.

 

DETTA INGÅR:

- upp till 1 timmes fotografering i studio

- Planering och förberedelser innan fotograferingen

- Lån av rekvisita, bakgrunder, fällar och ev kläder till bebis om ni önskar

- Personligt webgalleri med era bilder (14 dagars tillgång). Här väljer ni ut vilka bilder ni vill beställa och vilken/vilka produkter.

 

UNDER 2023 INGÅR ÄVEN:

- Halva priset på en ettårsfotografering (750 kr rabatt)

(Detta erbjudande gäller för barnet som gjort en babyfotografering och är personligt. Ditt erbjudande erhålls vid bildleverans av beställda bilder från babyfotograferingen och bokas inom ett par veckor efter bildleveransen av babybilder. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.)

 

BILDER INGÅR EJ

Inga bilder ingår i fotograferingspriset, utan dessa köps till separat enligt aktuell prislista.

Rascha med familjvi är evigt tacksamma för underbara bildersom har öga för detaljerLaila är en fantastisk fotograf Helt klart den bästa fotografen!

populära bildpaket och produkter

De allra popluläraste valen av bildpaket och/eller produkter efter en babyfotografering är:

01 DIGITALt BILDPAKET + albumbox

Efterfrågan på album och digitala filer i kombination har ökat rejält den senaste tiden och särskilt för baby- och ettårsfotograferingar.

Framsidan av detta album och box pryds av en av bilderna från fotograferingen. Bilden på framsidan är vackert presenterad bakom akrylglas. Samma bilder som du beställer digitalt blir också en del av albumets innehåll.

Det finns flera färger på albumet + boxen och du väljer själv vilken du vill ha. Kanske matcha boxen med färgerna vi använt under fotograferingen?

 

02 touchtavlor

Touchtavlorna är mina populäraste alternativ på tavlor till väggen. En touchtavla är en laminerad print som är monterad på en träplatta, 15 mm tjock. Den påminner lite om canvas, men har ett mer modernt uttryck. En stor fördel är att det är en färdig produkt att hänga på väggen, dvs du behöver ingen ram vilket i sin tur betyder att tavlorna passar in i nästan alla hem och inredningsstilar.

Tavlorna finns i flera olika storlekar som går att kombinera snyggt. Antingen flera tavlor från samma fotografering, eller tavlor från olika åldrar på barnet, t ex nyfödd, 7 månader och ett år.

fullständig prislista

Kontakta mig för att få en fullständig prislista med bildpaket och vackra kvalitetsprodukter.

hur går det till?

1. Kontakta mig

Första steget är att kontakta mig. Det gör du antingen via kontaktformuläret längre ner på sidan, eller genom att maila direkt till fotograf@lailavillebeck.se

 

Vid bokning skickar jag mer detaljerad information som behövs inför, under och efter fotografering. Inför fotograferingen har ni möjlighet att önska rekvisita och färger om ni har några särskilda önskemål. Det går också bra att ge mig fria händer.

2. under fotograferingen

Vid bokningen har vi kommit överens om en tid för fotograferingen då bebisen brukar vara utsövd och mätt. Vi sätter av en timme för fotograferingen, men små barn brukar inte orka så länge. Det är dock bra att ha lite extra tid om det behövs för att att ev blyghet ska släppa. Kanske behövs ett litet mellanmål också om energin plötsligt skulle tryta.

 

Önskar ni syskonbild eller familjebild så går det givetvis jättebra och det kostar ingenting extra.

3. efter fotograferingen

Inom ett par dagar efter fotograferingen lägger jag upp ett webgalleri med era bilder. Galleriet ligger uppe under 2 veckor och ni kan dela det med t ex mor- och farföräldrar om de är intresserade av att beställa bilder.

 

Normalt blir det ca 20 bilder från babyfotograferingen som ni har att välja bland.

 

Mina produkter håller allra högsta kvalitet och de printade produkterna kommer att bli ett magiskt blickfång i ert hem och glädja er familj i flera generationer framöver.

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en babyfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

kontakta mig för BABYfotografering nu

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto