min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ettårsfotografering i Linköping – Söta Clara

Söta Clara ligger på mage på den vita bakgrunden i fotostudion. Hon har en mörkblå klänning på sig med ett matchande hårband. Hon ler och tittar rakt in i kameran.

Supersöta Clara är nummer fyra i syskonskaran och jag har haft det stora nöjet att få fota henne och hennes tre äldre bröder som ettåringar. Killarna har alla haft samma kläder på sig på sina ettårsfotograferingar, så jag var såklart väldigt nyfiken på vad Clara skulle ha på sig. Hon kom med en jättesöt mörkblå klänning, en kjol i samma tyg med en vit topp till, samt en rosa liten tyllkjol. Jättefint alltihop.

Här kommer ett litet axplock av hennes fina ettårsbilder:

Glad ettåring sitter och leker med klossar i trä.
Ett vackert och ärligt porträtt på ettåriga Clara där hon tittar in i kameran och ler vänligt.
Otroligt gullig bild på ettåring som sitter i en liten trälåda, med ena foten upp på kanten, ena handen över kanten och med andra handen pekar hon med pekfingret på pannan, över ögat. Ett stort busigt leende sprider sig över hennes ansikte.
Ett lycklig ettåring står upp på fotografens studiogolv. Hon har en kortbent mörkblå playsuit på sig och skrattar stort.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto