min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Fotograf Linköping – Nyföddfoto Leah

I somras fick jag träffa underbart söta Leah som kom från Stockholm för en nyföddfotografering i min studio. Jag älskar kombon av färger som blev under den här fotograferingen. Mjuka rosa och brun/beiga toner. Enkelt, vackert och tidlöst.

Väntar du barn och är intresserad av en nyföddfotografering? Läs mer om mina nyföddfotograferingar här och boka in ditt intresse redan under graviditeten för att jag ska kunna garantera en tid för just din nyfödda att få vackra porträtt. Mitt fokus som fotograf ligger på nyfödda och bebisar upp till 1 år. Om kalendern inte är fullbokad med dessa åldrar bokar jag gärna in äldre barn och familjer och därför är det viktigt att boka sin nyföddfotografering under graviditeten, annars kommer jag troligen att vara fullbokad när bebisen kommit. Många hör av sig och vill boka nyföddfotografering efter att bebisen är född och jag får då tacka nej, vilket är väldigt tråkigt för alla parter. Därför trycker jag lite extra på det här nu 🙂

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto