Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Hvenildas fina tavlor är levererade

Hvenilda provar fotograf Laila Villebecks nya rekvisita

Igår hade jag det stora nöjet att överlämna Hvenildas fina touchtavlor till hennes mamma och pappa. De två kvadratiska bilderna är 30×30 cm och den stora bilden är 40×63 cm. En populär tavelgrupp som lätt kan byggas ut med fler tavlor när barnet och/eller familjen växer.

När Hvenilda var här för sin fotografering fick jag också tillfälle att använda mitt nya laminatgolv som jag köpt in just för babyfotograferingar och min nya rekvisita. Här i form av en liten säng som passar lika bra för nyföddfotografering som babyfotografering.

Liten fundersam bebis på grått golv från IKEAGlad och söt tjej blir fotograferad i studion

Vill du boka en babyfotografering? Kontakta mig via kontaktformuläret så återkommer jag så snart jag kan. Varmt välkommen.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto