min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Söta Idun har varit på babyfotografering

Hos fotografen får man sitta i fin rekvisita

Tidigare i år var söta lilla Idun i studion för en babyfotografering. Hon hade en supersöt stickad, gammelrosa byxdress med sig och den passade så fint ihop med min rekvisita.

Nu alldeles innan jul är det alltid många bildbeställningar som ska färdigställas för att tomten ska hinna dela ut utvalda bilder som klappar på julafton. Den här veckan blir jag klar med den sista beställningen som jag lovat ska bli klar innan jul. Det känns såååå skönt att ligga i fas med planeringen. Då kan jag slappna av och njuta av resterande decemberfotograferingar lika mycket som jag gör på årets alla andra fotograferingar. Jag väntar på flera nyfödda som bokat in fotografering och som förväntas födas inom de närmsta veckorna och jag ser även fram emot flera baby- och barnfotograferingar. Jag älskar verkligen det här jobbet.

Babyfotografering av glad liten tjej i rosa hemmastickad byxdress

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto