Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Egen rekvisita på ettårsfotografering

Juni var inne för en smash the cake fotografering och vi startade fotograferingen med vanliga ettårsporträtt.

Juni hade med sig sin alldeles egna gåbil på sin ettårsfotografering. Det blir verkligen fint och personligt med egna leksaker i bilderna. Det kan vara en gåbil, en gunghäst, en nalle, en fin bok, en pall/stol som finns i barnets rum. Tänk sedan att kunna hänga upp en tavla som matchar något i barnrummets inredning! Så läckert.

Jag erbjuder färdiga tavlor med eller utan ram. Så smidigt att få hem något som är redo att hänga upp i ert hem utan att ni behöver leta runt i hela stan efter något som matchar och sedan gå till en separat ramverkstad för att få bilden professionellt inramad. Allt sånt fixar jag åt er.

Glöm nu inte bort att boka ditt barns ettårsfotografering. Jag tar emot bokningar för sommaren och hösten 2024 samt vintern 24/25.

Läs mer om mina ettårsfotograferingar och kontakta mig via kontaktformuläret längst ner på sidan HÄR

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto