min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ettårsfotografering i studion

När man går på fotografering kan det kännas tryggt att krama sitt gosedjur

För ett tag sedan var sockersöta Wilma på ettårsfotografering i studion. Hon hade den allra vackraste gammelrosa klänningen med tyll på sig under större delen av fotograferingen och sedan gjorde vi även ett klädombyte till en klänning med vita och blå ränder. Wilma hade med sig sitt gosedjur. En liten söt kanin med rosetter på öronen. Det var full fart, men jag tycker att vi fick en fin variation på bilder, både sittande och stående, helkropp och porträtt. Och massor av olika ansiktsuttryck bjöd hon på.

Missa inte att boka en ettårsfotografering med ert barn. Kontakta mig via kontaktsidan (klicka) eller maila direkt på info@lailavillebeck.com

Jag hälsar er varmt välkomna och ser fram emot att få föreviga ert barns ettårsbilder.

När Wilma kom för ettårsfotografering hade hon den sötaste gammelrosa klänningen på sigPå slutet av fotograferingen var ettåriga Wilma trött och lade sig ner på studiogolvetTraditionellt barnfoto på mjuk fårfällSockersöta Wilma, ett år, gillade att sitta i den lilla sängen för nyfödda som finna i studion hos Fotograf Laila VillebeckDessa härliga leenden på barn med alldeles nya tänder är fantastiskt att fånga på bildMed finaste klänningen, strumpbyxorna och skorna står ettåriga Wilma vid stegen på vit bakgrundEnkelt ettårsporträtt. Att föreviga de första stegen hos professionell fotograf är ett måsteWilma kramar sin kanin

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto