Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Grattis på ettårsdagen Lilly

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Lillys första födelsedag. Hurra hurra hurra!

Tänk att den här lilla tjejen fick jag fota redan som nyfödd och idag fyller hon ett år. Det låter som en kliché, men tiden går så otroligt fort och det där första året med barn bara swishar förbi.

Vill du också ha färdiga bilder till ditt barns ettårsdag? De kan användas i tryck till ettårskalaset, eller varför inte som bilder på bakverken ni bjuder på under kalaset? Då är det viktigt att du bokar in en tid 3-4 veckor innan ettårsdagen, samt att ni är snabba med att välja bilder och betala er bildbeställning. Då kan jag speedredigera 2-3 bilder och maila över dem digitalt så att ni kan använda dem för att fira ert barn lite extra.

Tänk också på att vara ute i god tid med er bokning, gärna 3-4 månader minst innan datumet ni önskar boka in smash the cake-fotograferingen.

Boka gör du på DENNA SIDA

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto