Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Lika som troll, Annabelle och Angelina

Syskon är spännande. Det är många familjer som kommer tillbaka för fotografering med syskon nr 2, 3 och kanske 4. För mig är det härligt att få se eventuella likheter eller olikheter och att jämföra personligheter syskonen emellan. Ofta vill föräldrarna matcha ihop bilder på syskonen i samma bilder. Så var det med Annabelle och Angelina. De är födda på samma datum med exakt ett år emellan och vi gjorde också deras ettårsfotografering på samma datum. De här bilderna kommer att hänga snyggt inramade i familjens hem. Överst är lillasyster Angelina vars porträtt vi matchade ihop med den tavla som redan fanns i hemmet på Annabelle (nederst).

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto