Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

14 år sedan första nyföddbilden

Det 14 år sedan jag provade på nyföddfotografering för första gången. Det var min egna son, Oliver, som var modellen. 10 dagar gammal. Jag får väl säga att det var totalt omöjligt… Det var för dagen en liten mammig bebis jag hade och så fort jag lade ner honom på filten där han skulle porträtteras, så vaknade han och ville upp i famnen igen. Pust!

Jag hade något halvår tidigare läst en artikel om amerikanska nyföddfotografer och blev helt besatt av att lära mig allt som hade med nyföddfotografering att göra. Jag finkammade internet på tips och tricks och studerade bilder noga för att försöka förstå posering. Då fanns inga nyföddkurser online och sociala kanaler var ju inte riktigt vad de är idag. Så det var ett riktigt hästjobb att få information.

Trots ett misslyckat första försök, så gav jag inte upp. Jag hittade nyfödda små modeller att träna på och startade upp mitt företag i september 2011 och har sedan dess varit heltidsfotograf med nyföddfotografering som mitt specialområde.

Jag är såklart glad över min bild på Oliver – ett ovärderligt minne! Hans lilla svarta kalufs (han är mörkblond nu), den lite tilltryckta näsan och bestämda munnen – de unika nyföddragen som jag som mamma aldrig, aldrig vill glömma. Kan inte tro att han är 14 år nu.

Jag rekommenderar verkligen alla gravida att boka en nyföddfotografering (boka innan bebisen föds så att du vet att du är garanterad en tid), för du kommer för evigt hålla ditt barns nyföddbilder extra kära. Tiden går så fort och just de där första dagarna vill man ju bara behålla för alltid.

Jag tar emot nyföddbokningar för sommar, höst och vinter 2024 nu. Tipsa gärna dina vänner, familj och bekanta.

Mer info finns HÄR. På sidan som är länkad går det också att skicka en bokningsförfrågan.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto