min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Enäggstvillingar

Enäggstvillingar sammanflätade i ett fineart children's portrait

I somras startade jag upp ett projekt där jag fotar barn i åldern 9-12 år i stilen “Fineart Children’s Portraiture”. Jag fotade många fina barn och har fortsatt att fota i den här stilen under hösten. Tanken är att jag ska få ihop en serie med 20 bilder i den här stilen.

Kommer ni ihåg enäggstrillingarna Hanna? De är med i programmet Oops, det blev trillingar som sänds på TV4play. Bilden ovan är på deras kusiner, Emilie och Emilia, som är enäggstvillingar. Jag har alltid varit fascinerad av enäggstvillingar. Att de delar din genetik, men att de ändå kan utvecklas till helt olika individer. Ibland är de lika till både utseende och sätt, ibland har de helt olika personlighet.

Bilden har jag valt att kalla “I Am Two. We Are One.”

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto