Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Fine Art-fotografering med Bella

En vild chansning.

Ni som följer mig vet att jag har börjat med Fine Art porträtt av lite äldre barn. Stilen kräver att barnen kan ta instruktioner, gillar att vara framför kameran och har tålamod att vara still under en längre period. Jag förväntar mig inte att en treåring ska klara av detta. Men jag ville såååå gärna prova att fota Bella i Fine Art-stilen så vi chansade med back up-planer i bakfickan. Snacka om att jag tappade hakan när Bella satt alldeles tyst och fokuserad under en lång stund, tog instruktioner och till och med gav mig riktigt fina uttryck med ögonen.

Det här var möjligt tack vare gott samarbete med storasyster Svea som höll en reflexskärm alldeles utanför bild här. Att Svea var så nära var säkert en trygghet. Bella var osäker på mig när hon först kom till studion, så jag försökte hålla mig en bit på avstånd medan jag förklarade vad som skulle hända och mamma Marina visade, övertalade och lugnade. Perfekt teamwork.

Bella mötte jag första gången när hon var alldeles nyfödd och jag tog bland annat bilden nedan, med henne invirad i en lila scarf och placerad i en liten korg. Samma korg och samma scarf fotade jag henne sedan i när Bella var ca 7 månader. Därför ville jag så gärna ta samma scarf och göra ett vanligt, glatt porträtt på henne igen nu när hon är 3 år. En jättefin serie har det här blivit.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto