min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Porträttfotots Dag, 13 maj

2024 instiftade Svenska Porträttfotografers Förbund Porträttfotos Dag. Den firas idag, den 13 maj.

Så här skriver förbundet om den nationella dagen:

Upptäck Mervärdet av Professionella Porträtt på Porträttfotots Dag den 13 maj!

Vi är glada att meddela att Svenska Porträttfotografers Förbund har instiftat Porträttfotots Dag för att fira konsten och vikten av professionella porträtt. Den 13 maj är dagen då vi uppmanar dig att upptäcka skillnaden av att arbeta med en kvalificerad fotograf för dina porträttbehov.

Varför välja en professionell porträttfotograf?

Porträttfotografi handlar om att fånga ögonblicket och skapa minnen som varar livet ut. Genom att anlita en professionell fotograf får du:

Expertis och Erfarenhet: Våra fotografer har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att skapa bilder av högsta kvalitet och estetik.

Kreativitet och Unikhet: Vi hjälper dig att utforska kreativa koncept och skapa porträtt som speglar din personlighet på ett unikt sätt.

Tekniskt Kunnande: Med avancerad utrustning och expertkunskap om belysning, komposition och bildredigering levererar vi enastående resultat.

Varaktiga Minnen: Våra porträtt blir värdefulla arvegods och varaktiga minnen för dig och dina nära och kära.

Så här kan du delta:

Boka en Porträttsession: Ta chansen att boka en porträttsession med en av våra kvalificerade fotografer och skapa minnen som varar livet ut.

Sprid Budskapet: Hjälp oss att sprida medvetenheten om Porträttfotots Dag genom att dela ditt stöd på sociala medier. Använd hashtaggen #PorträttfototsDag.

Besök Vår Hemsida: För mer information och för att hitta en professionell porträttfotograf i ditt område, besök vår hemsida [länk till hemsidan].

Låt oss tillsammans fira Porträttfotots Dag och skapa tidlösa porträtt som berättar din unika historia!

Varmt välkommen till en värld av professionellt porträttfotografi!

Porträttfototsdag 13 maj

Porträttfototdag är precis som det antyder en dag precis som kanelbullens dag osv.

Svenska Porträttfotografers Förbund arrangerar Porträttfotots dag den 13 maj.
Tanken är att alla i Sverige firar den dagen och tar extra många porträttbilder och delar då.

Syftet med Porträttfotots dag är att uppmuntra alla att ta fler porträttbilder och vara en del av bilden. Ditt fotografi är betydelsefullt för någon annan. Du är viktig.

Vi är medvetna om att det inte alltid är bekvämt att stå framför kameran för många.
Vi lägger ofta stor vikt vid vårt utseende och kan tveka inför att bli förevigade på bild.
Men kom ihåg, din bild är viktig för någon annan varje dag.

Inom familjen önskar nära och kära att se och minnas dig genom bilder. Livet går snabbt, och att bli porträtterad har varit en tradition i urminnes tider. Vi vill uppmuntra dig att ta chansen när du blir fotograferad, var med på bilden, ställ upp för porträttet. -Du är viktig!

Inom företagsvärlden strävar vi efter att sälja mer och skapa personliga kontakter. Genom att visa upp vem vi är, skapar vi en mänsklig dimension bakom företaget.
Se till att du är med på bild eller ta bilder för ditt företag.

Oavsett om du väljer att gå till en professionell fotograf som kan fånga det bästa ljuset och de mest fördelaktiga vinklarna eller om det är dina vänner och familj som tar bilden, så uppmanar vi dig att vara med! Ta plats här i världen. Du är viktig.

Många tycker det är obehagligt att vara med på bild. Genom att gå till en professionell fotograf får du hjälp att få det bästa ljuset till olika ansikten och kroppar och får även hjälp med de bästa poseringarna och hjälp att skapa den energi som behövs för att vi ska bli avslappnade och få så bra bilder som möjligt.

Låt Porträttfotots dag bli en dag där vi verkligen tar bilder av varandra och delar med oss till världen. Använd hashtag #porträttfototsdag #duärviktig.

Dagen infaller den 13 maj varje år. Låt oss lysa upp dagen tillsammans

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto