Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

SM i Fotografi 2024

Så kom dagen. Den allra sista inlämningsdagen för SM i Fotografi 2024. I år har jag skickat in bilder i flera kategorier och det ska bli spännande att se hur det går.

Jureringen av SM är uppdelad i 3 delar. Först är det en digital jurering där samtliga inskickade (och godkända enligt reglerna) bedöms och poängsätts av domare spridda över hela världen. Varje kategori har 5 domare som har specialkunskap inom respektive kategori. Den digitala jureringen pågår under juli månad.

De 10 bästa bilderna (ibland fler beroende på nivån av de deltagande bilderna) i varje kategori går till en printfinal. Finalisterna publiceras på SM i Fotografi’s sociala medier under den 9 augusti 2024.

Finalbilderna ska därefter printas och skickas in till SM-arrangörerna. Bilderna sorteras och kontrolleras så att de följer reglerna och den första veckan i oktober hålls den stora jureringen av printfinalen. I år hålls SM i fotografi utanför Enköping.

Den öppna jureringen går att följa via livestreaming.

Efter den öppna jureringen hålls en sluten jurering där domarna går igenom de allra bästa bilderna en sista gång för att sätta den slutgiltiga rangordningen och utse de svenska mästarna i respektive kategori.

Hela processen är otroligt spännande. Håll tummarna för mig nu! Jag återkommer med mina resultat under hösten.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto