vem är vilja?

Har du träffat Vilja? Det är Fotograf Laila Villebecks maskot. Hon var inte planerad, men ändå väldigt efterlängtad, välkommen och älskad. Hon kom till av en slump när jag var på jakt efter en ny logo till företaget. Vilja är en mycket välkommen medhjälpare och hon ser till att hålla ordning på både mig och allt som måste göras. Ni kommer säkert att träffa på henne ofta om ni är kunder hos mig, eller om ni följer mig på sociala medier.

 

Vilja är en nyfiken, pigg och glad liten prick. Hon trivs som allra bäst när hon får ta hand om andra och hon delar gärna med sig av allt hon kan. Hennes energi verkar aldrig ta slut och det där charmiga leendet smittar verkligen av sig. Och jag kan lova er - precis som namnet antyder så är det mycket vilja i en liten kropp.

 

Namnet Vilja fick hon genom en omröstning bland mina följare på Instagram. Först lämnades förslag in (det kom massor av fyndiga och bra förslag) och sedan gick omröstningen i omgångar tills Vilja stod som det absoluta favoritnamnet.

 

Det finurliga med namnet är att det dels anspelar på maskotens personlighet och dels är en lek med mitt för- och efternamn – samtidigt som det faktiskt är ett “riktigt” namn. Det hade inte kunnat bli bättre.

Läs mer om vilja

Read More

Om det är något du undrar över, eller om du vill kontakta mig för att boka en fotografering så går det bra att maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

eller kontakta mig via detta kontaktformulär. Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

välkommen att kontakta mig

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto