Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Dream Baby Newborn Workshop Ireland

Nu har det gått några dagar sedan jag kom hem från workshopen i nyföddfotografering med Amy Pearsall McDaniel och Nicole Miller Smith. Jag hade inte satt några förväntningar på workshopen, utan tänkte bara deltaga och suga i mig så mycket som bara möjligt. Efter att jag kommit hem har jag haft glädjen att fota 4 nyfödda och jag märker med facit i hand att jag faktiskt fått med mig en hel del nya små knep och tricks som är välkomna i mitt eget arbete <3 Jag är supertaggad att utvecklas ännu mer och jag ägnar mig åt att studera nyföddbilder så mycket jag bara kan. Så härligt att man faktiskt aldrig blir fullärd 🙂

Någon minst lika bra med workshopen var att jag fick hänga med mina nya vänner, tillika duktiga nyföddfotografer, Malin på Pastill.nu (Stockholm) och Kristin på creandophoto.se (Göteborg).

Här är några av alla de bilder vi fick möjligheten att ta i samband med workshopen i Dublin:

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto