Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Finalist i World Photographic Cup

Strax efter SM i porträttfotografi i höstas fick jag reda på att två av mina bilder tagits ut bland Sveriges bidrag till World Photographic Cup. Jag är alltså med i svenska landslaget i denna världsomspännande tävling för fotografer. 30 nationer är med och tävlar i 6 olika kategorier: commercial, illustration/digital art, nature, portrait, reportage och wedding.

De bilder som jag fick med i tävlingen var “Bundle of Love” (portrait) och “A New Beginning” (illustration/digital art).

Nu har vi fått reda på att 4 fotografer från Sverige har fått med 5 bilder till finalomgången i respektive kategori. Andreas Varro (Commercial och Illustration/Digital Art), Jenny Puronne (Portrait), Laila Villebeck (Portrait) och Ulrich Schulte (Reportage). Slutresultaten presenteras i Australien den 5 maj.

Här är mina tävlande bilder, bilden på de nyfödda trillingarna är vidare till final i porträttkategorin.

 

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto