Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotografering Linköping – Charlie

 

 

Det är semester och vilken varm sommar vi har!!! Jag har personligen inget emot regniga, svala somrar. Men det hänger förmodligen ihop med att jag är allergisk mot gräspollen och vid regn mår jag helt enkelt bättre under sommarmånaderna.

Tack och lov är min studio sval även under de allra varmaste dagarna. Det är skönt att gå ner där när man håller på att smälta bort hemma och utomhus.

När jag fotar nyfödda får jag dock dra igång värmefläkten för att få en bra temperatur där bebisen håller sig varm även utan kläder på kroppen. Ibland är det fortfarande lite för kallt i början av fotograferingen, men då passar jag på att ta bilder där bebisen är inlindad eller har en söt outfit, som Charlie här på bilden 😍😍😍

 

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto