min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Svea från Linköping på nyföddfotografering

Nyföddfotograferingen designas för just dina önskemål.

Jag får inte så ofta önskemål om lila som färgtema på nyföddfotograferingar. Det har varit så sällan som någon önskat lila att inköp av rekvisita i lila har varit låååångt ner på prioriteringslistan. Men när Svea var inne för sin nyföddfotografering fick jag fria händer på att matcha ihop vad jag ville för hennes bilder och då testade jag det här setet i lila och det blev ju bara sååååå snyggt! Så nu blir det till att komplettera studiogarderoben med lilla attiraljer. Kul!

Jag har verkligen ägnat många långa timmar på att hitta de rätta plaggen, mössorna, filtarna, stickade prylarna, hårbanden, nallarna osv för just nyföddfoto. Och jag har spenderat massor med pengar för att uppnå min dröm. Det finns såklart alltid mer saker man vill ha, men efter att jag hittat de sista lila prylarna så känns det bra. Jag är nöjd. Och jag hoppas att ni, mina kunder också kan känna er nöjda med vad jag har att erbjuda. Allt från avskalade bebisbilder till stylade konstverk i er favoritfärg.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto