min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Vidar – Nyföddfotograf i Linköping

Närbild på ett litet gosetroll till bebis

Det finns inget bättre än att fota nyfödda små människor. Vilken ära det är att få bli utvald till just den fotografen som ska föreviga den allra första tiden i bebisens liv. Vilket förtroende och vilken glädje jag får känna från er föräldrar.

Här är det lille Vidar som blev porträtterad under en av de första dagarna i livet. Färgerna jag använde var vitt, cremefärgat, grått och ljusblått. Trots att Vidar var en liten smula orolig under fotograferingen så fick vi många fina bilder.

Är du gravid med BF under 2019? Då är du varmt välkommen att boka in er för en nyföddfotografering. Mer information finns att läsa HÄR. Boka genom att maila till info@lailavillebeck.com eller fyll i kontaktformuläret HÄR. Hoppas att vi ses.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto