Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Hanna Rosvall tog SM-guld på 100 m ryggsim

Hanna Rosvalls start på 100 m ryggsim på SM i simning långbana i Linköping 2024

Under fredagens finalpass på SM i simning i Linköping tog Hanna Rosvall guld på 100 m ryggsim på en finfin tid som också var hennes säsongsbästa. Fin uppladdning inför OS i Paris. Stort lycka till Hanna! Vi håller tummarna för dig här hemma i TV-sofforna!

Vilken lyx för mig att kunna mixa mina två stora passioner i livet – fotografi och simning. Nu är ju jag ingen sportfotograf och jag hade inte den optimala utrustningen för detta uppdrag, men ändå kul att få träna “tänket” kring att fota sport. Jag kan ju säga att jag var den enda fotografen på arenan som låg på mage på den blöta, gröna mattan som ligger runt om bassängen. Totalt dedikerad att fånga bilder från lite andra vinklar.

Gissa om jag fick mersmak…. Nästa hemmatävling är Linköping Water Games i början av 2025. Vem vet, jag kanske plockar med mig någon kamera då också.

Hanna Rosvall inför start på 100 m ryggsim på SM i simning långbana i Linköping 2024
Hanna Rosvall simmar 100 m ryggsim på SM i simning långbana i Linköping 2024
Målgång för Hanna Rosvall på 100 m ryggsim på SM i simning långbana i Linköping 2024
Hanna Rosvall under en intervju på SM i simning långbana i Linköping 2024

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto