min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Ett måndagstips

Som gravidfotograf och nyföddfotograf träffar man många föräldrar med olika berättelser och olika bakgrunder. Det är så intressant att få ta del av alla dessa historier. Det är allt från väldigt unga par som blivit gravida utan att blinka, till äldre par som kämpat i många långa år för att uppleva den stora glädjen att äntligen få ett barn. Vi pratar om ämnen som IVF, förlorade barn, studier och föräldraledighet, flytt, endometrios, att upptäcka att man inte väntar ett utan två eller tre barn, tillväxtkontroller, amning, oro, glädje, igångsättning, för tidigt födda barn, vård på neo, andningsuppehåll, lätta förlossningar, komplicerade förlossningar, krystvärkar, platsbrist på förlossningsavdelningen, fantastiska barnmorskor, sondmatning, storasyskons reaktioner på den nya bebisen osv osv.

Jag har en vän och kollega i Stockholm som också fotar gravida och nyfödda och hon startade en pod för att dela med sig av sådana här historier till alla andra. Det kan vara skönt att få lyssna till andras berättelser när man är i en så unik och känslig period som under graviditeten och den första tiden i barnets liv. Att kanske få höra att andra har samma problem, funderingar och känslor som man själv går omkring med. Att få förstå att man inte är ensam i världen och att det faktiskt är normalt att känna på ett visst sätt eller att gå igenom vissa saker.

Min vän och kollega heter Bodil Bergman Hughes och hennes fantastiska pod hittar ni på: magpodden

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto