min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Måndagstips – CoachBy

Några av er vet säkert att jag har blivit helt hooked på simning. Jag tog min första crawlkurs vårterminen 2017 på LASS i Linköping. Jag hade aldrig tagit ett crawlsimtag och var rädd att doppa huvudet under vatten, men lära mig crawla skulle jag. Utmaningar är ju roliga. Första terminen bestod av 15 lektioner och jag var både lite frustrerad och lättad över att vi inte bara skulle lära oss frisim, utan även de tre andra simsätten: bröstsim, ryggsim och fjärilsim. Frisim var inte riktigt min grej kände jag. Jag hittade inte rytmen, fick inte till andningen, kom inte framåt. Det var helt enkelt så mycket teknik att tänka på. Men jag är envis och lyckades i maj 2017 simma 100 m frisim och fick anmäla mig till fortsättningskurs på hösten. Hela sommaren övade jag, men det var bröstsim som var favoriten. Jag pustade varje gång det var “längre” frisimssträckor och jag undvek gärna frisim om jag fick välja själv. Men så upptäckte jag Pontus Palmqvist. Han stod titt som tätt vid bassängkanten och höll frisimslektioner och jag såg och hörde hur positiv och pedagogisk han var, så jag bestämde mig för att ta en privatlektion av honom. Det har sedan dess blivit både privatlektioner och grupplektioner med Pontus och nu har jag inga problem med att lägga in lite frisim här och där. Pontus har verkligen lärt mig viktiga saker i simningens grunder. Jag har mycket kvar att lära, men är så tacksam över att jag kommit så långt på vägen.

Tyvärr har Pontus flyttat från Linköping nu, men han har byggt upp en ny sida: CoachBy som säkert kommer att växa sig större med tiden. Han tar nu hjälp av två elitsimmare i Linköping, Vilma Ekström och Anton Andersson, som håller privatlektioner och gruppträningar.

Är du intresserad av simning? Kanske har du planer på att simma någon triathlon och känner att simningen behöver slipas på? Kontakta de här coacherna! De ger värdefulla tips som passar just dig och din simning.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto