min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Hotell på Garnisonsområdet

Jag blev alldeles i extas när jag fick veta att det kommer att byggas hotell på Garnisonsområdet! Det är Livgrenadjärsmässen som utökar sin verksamhet med hotell. Fantastiskt för dem när de håller bröllop eller konferenser. Fantastiskt för mig att kunna tipsa om boende nära studion till alla mina långväga kunder. Det händer titt som tätt att familjer åker långt för att få sina nyfödda, bebisar eller barn fotade hos mig och de bokar ibland rum på hotell nere i stan. Nu blir det ännu smidigare för dem att bo granne med studion den natt de väljer att bo i Linköping. Det går tätt med bussar till centrum och till tågstationen och det finns gott om parkeringsplatser. Mycket välkommet måste jag säga. Och vem vet, kanske kan man hålla fotokurser  där deltagarna praktiskt taget kan bo där kursen hålls. Det här blir bra.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto