Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Domare SM i fotografi 2018


Ni som följer mig vet att jag har tävlat i porträtt-SM sedan 2014, vunnit två gånger (2015 och 2017)och kommit 2a en gång (2016). I år har porträtt-SM vuxit och blivit SM i fotografi. Jag får inte lov att tävla tyvärr, för jag ska vara domare.
Det är lite blandade känslor. Jag älskar ju att tävla och få mina bilder granskade av duktiga fotografer, så därför är jag ledsen att jag inte kan vara med och slåss om medaljerna i år. Samtidigt så är årets uppsättning av jury heeeelt fantastisk så det är en stor ära och det kommer att bli superintressant och lärorikt att vara del av den. Och det är ju såklart helt och hållet mitt eget val att tacka ja till att vara domare i SM. En stor ära och jag är mycket tacksam över att ha blivit tillfrågad.
Jag har hittat tre nya tävlingar med nyföddkategorier att prova lyckan i, så lite spänning får jag i livet även om jag står över svenska mästerskapen ett år.
Mer om SM i fotografi kan ni läsa här:

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto