min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Las Vegas – WPPI 2016

Det känns lite märkligt att vara här – i Las Vegas, på WPPI’s årliga konferens för porträtt- och bröllopsfotografer. Något jag sett fram emot sedan ett år tillbaka då jag deltog i deras printtävling men utan att vara på plats. Men nu är jag här!

Jag kom till Las Vegas i torsdags. På fredagen mötte jag upp med min norska kollega, Miriam, för att åka ut till Red Rock Valley. En ledig dag. Mojaveöknen bjöd på perfekt (svensk) sommarvärme och fantastisk natur.

image

Hotellet vi bor på är MGM Grand och det är gigantiskt!!! För att ta sig från rummet till konferenslokalerna får vi gå i drygt 10 minuter! Och då är det en sträcka inom samma hotell. Så här ser den “lilla” lobbyn ut:image

Och sedan har vi ju såklart allt det där typiska med Las Vegas. Mycket folk, underliga människor, liv och rörelse, spelmaskiner, spelbord, blinkande lampor….image

I helgen har alla tävlingsbilderna blivit bedömda. Det har gått väldigt bra för mig, men mer om det en annan gång 🙂

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto