Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Master Qualified European Photographer – MQEP

“Our most distinguished award for outstanding photographers. The Master Qualified European Photographer (MQEP) Certificate is reserved for the best QEP holders. To date only 51 Top European Photographers have received a Master degree for their supreme quality. Apply for the highest European qualification to enter the crème!”

Så beskriver Federation of European Photographers (FEP) vad det innebär att vara MQEP. Jag ansökte om att bli Master i juni 2016 med en serie bilder på nyfödda och bebisar som är typiska för vad jag gör. Valde ut 10 st nyföddbilder som jag gillade och bjöd in samma bebisar igen när de var 7 månader ungefär och fotade dem i samma rekvisita och/eller med samma färgtema. Det här är resultatet:

Jag var i Dublin på en nyföddworkshop när de offentliggjorde resultaten från qualifikationsansökningarna. Så speciellt! Vi var på väg ut för att dricka en äkta irländsk Guiness på en riktig Dublinpub och oj, vad den ölen smakade extra gott 🙂

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto