barnfotograf i linköping

för barnen från 15 månader och uppåt

Varje ålder har sin charm. Och jag älskar variationen jag får i mitt arbete när jag fotar barn i olika åldrar och med olika personligheter. Den trotsiga 2-åringen, det nyfikna och frågvisa förskolebarnet, det kloka och ärliga skolbarnet eller den lugna och undersökande tonåringen. De mindre barnen fotar jag under lek och sång och när barnen blir lite äldre hjälper jag till med poser och uttryck om det behövs.

 

 

 

CarolineSER VARJE INDIVIDDu är en fantastisk fotograf och en underbar människa somkänna sig värdefullaav mina barn/tonåringar. Du lockade fram det bästa och fick dem attproffsig i ditt bemötande Laila, du var så
Två glada tvillingflickor busar med varandra framför kameran

classic

1 timme

En klassisk barnfotografering både för små och stora barn. Här fångar jag både glädje och bus och lite mer allvarliga uttryck, helt beroende på barnets personlighet. Som standard fotar jag här på vit bakgrund, men det går lika bra med annan bakgrund om det finns önskemål om det.

fineart

1-2 timmar

Har du ett barn i åldern 8-12 år och vill ha något utöver det vanliga? Då är en fineartfotografering rätt val för dig. Här lägger jag stort fokus på ljussättningen och på uttrycket i barnets ögon. Helheten med ljus, styling, bakgrund gör bilderna till personliga konstverk som gör sig bäst i stort format på hedersplatsen i hemmet.

sportrait

max 15 min

Stötta ditt barn i sportintresset! När jag fotar sporträtt ser jag hur glädjen och stoltheten lyser i ögonen när de får fotograferas med favoritsporten som tema.

Sportrait är en kort fotografering (ca 15 min) där jag fotar tar två porträtt av barnet och lägger ihop dessa mot sportbakgrund i rätt tema.

Vidar ligger på mage för ett traditionellt barnporträtt

Mini

max 15 min

En kort fotografering med en bakgrund och utan klädbyten. Bra val om er förskola/skola slutat med skolporträtt (eller om ni är missnöjda med årets bilder) eller om ni är ute efter att bara komma hem med en eller ett par enstaka bilder. Ibland erbjuds temafotograferingar som Mini. Håll utkik på Facebook och Instagram.

classic

En klassisk barnfotografering både för små och stora barn. Här fångar jag både glädje och bus och lite mer allvarliga uttryck, helt beroende på barnets personlighet. Som standard fotar jag här på vit bakgrund.

1500 KR

Priset gäller endast fotograferingen. Bilder köps enligt ordinarie prislista

FULLSTÄNDIG PRISLISTA

Kontakta mig för att få en fullständig prislista med bildpaket och vackra kvalitetsprodukter.

FINEART

Unika porträtt som sticker ut.

Fineart är en stil där jag hjälper till att styla barnet med klädsel, hår och rekvisita och där vi jobbar för att få fram ett ärligt och avslappnat uttryck. Fineart lämpar sig bäst för barn i åldern 9-12 år och för er som vill ha något utöver det vanliga. Jag inriktar mig mot att skapa ett fåtal riktigt starka bilder som blir fantastiska som konstnärliga porträttavlor och får ett riktigt fint blickfång i ert hem. Jag lovar att gäster som kommer på besök hos er kommer att tappa hakan och kanske bli lite smått avundsjuka. En riktig skrytfaktor med andra ord.

1500 kr

Priset gäller endast fotograferingen. Bilder köps enligt min fullständiga prisguide

 

fullständig prislista

Kontakta mig för att få en fullständig prislista med bildpaket och vackra kvalitetsprodukter.

SPORTRAIT

Stötta ditt barn i sportintresset! När jag fotar sporträtt ser jag hur glädjen och stoltheten lyser i ögonen när de får fotograferas med favoritsporten som tema. Sportrait är en kort fotografering (ca 15 min) där jag fotar två porträtt mot enfärgad bakgrund. Ett lite närmre porträtt och ett porträtt där mer av kroppen syns och där barnet gör en pose som har med sporten att göra. I redigeringen lägger jag ihop dessa porträtt och lägger till en passande sportbakgrund.

Porträtten tas med fördel i klubb-, match- eller tävlingskläder och jag matchar bakgrundsfärgen med kläderna.

Innan ni kommer till studion fixar ni frisyr och ev smink. Kläder går att byta på plats i studion om ni inte vill åka med dem på.

Fotograferingen tar ca 15 min. Ni får 3 stycken högupplösta digitala filer från fotograferingen; det fina sporträttet (collaget) samt de två individuella bilderna som bygger upp sporträttet.

1995 KR

Inkluderar fotografering samt de 3 högupplösta digitala bilderna.

När jag fotar sporträtt tar jag alltid två individuella porträtt som sedan stoppas in i mina bakgrundsmallar för de olika sportrerna. Dessa individuella porträtten ingår i priset (som digitala högupplösta bilder). Här kan ni se olika varianter på individuella porträtt som jag tagit och jag har passat på att lägga in citat från barnen och ungdomarna där de beskriver varför de tycker om sin respektive sport så mycket. Gemensamt för de allra flesta är att sporten ger nya kompisar, stärker självförtroendet och skänker mycket glädje. Det vill säga sporten är en viktig del av livet. Självklart ska vi peppa barnen i deras aktiviteter och med hjälp av ett sporträtt uppsatt på väggen i rummet så kan vi hjälpa till att stärka deras glädje och målbild.

 

KURIOSA, laila som VINNANDE barnfotograf

Read More

 

KONTAKTA MIG

Fyll i formuläret här om du vill boka en nyföddfotografering eller om det är något du undrar över. Du kan också maila mig direkt på

fotograf@lailavillebeck.se

 

Jag kollar mail dagligen mån-fre och svarar så snart jag kan. Har du inte fått något svar inom två arbetsdagar? Kolla skräpposten för säkerhets skull.

Jag säljer presentkort med valfritt belopp och har möjlighet att posta presentkortet till er hemadress om du inte har möjlighet att komma förbi studion för att hämta det.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG

 

kontakta mig för barnfotografering nu

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Var det en annan typ av fotografering du letade efter?

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto