min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Tvillingfotografering

Tidigare i år var tvillingtjejerna Essie och Linnea på besök i studion för en tvåårsfotografering. Tvååringar kan vara svåra att fotografera och jag var lite nervös innan fotograferingen eftersom det var TVÅ stycken tvååringar som skulle förevigas och jag hade ingen aning om vad det var för små personligheter eller hur de skulle reagera när de kom in i studion. Men det gick HUR bra som helst. De skötte sig exemplariskt och bjöd på många uttryck, lite bus och dans men stod och satt även helt stilla för de traditionella porträtten. Så otroligt gulligt när de höll varandra i handen. Jag smälte totalt.

Lite extra häftigt att eftersom de är enäggstvillingar är de naturligtvis väldigt lika, men håret ligger åt olika håll. De är varandras spegelbilder. Cool cool cool.

 

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto