Jonnamagi!kan bara beskrivas med ett ord;och som pryder väggarna hemma hos ossDe bilder Laila tagit på vår son
RejaVärldens bästa fotograf som lyckas fånga magiska bilder. Otroligt nöjda kunder som gärna återkommer för fler fotograferingar för våra barn- och familjebilder.
Emelie & JoakimVi är supernöjda med Sixtens fotografering och kan inte annat än rekommendera Laila! Sixten föddes innan BF men det var inga problem att få en tid för fotografering. Laila hade ett väldigt fint bemötande. Hon var lyhörd för våra önskemål. Bilderna blev perfekta och ett fint minne av den första tiden med Sixten.
MarinaFörsta gången vi var hos Laila var vår dotter 2 veckor gammal. Både jag och min man var så imponerade av hur Laila jobbade. Varsamt hanterade hon vår guldklimp samtidigt som hon fotograferade. Resultatet var fantastiskt! Alltid varmt och professionellt bemötande från första kontakt till färdiga produkter.
Rascha med familjvi är evigt tacksamma för underbara bildersom har öga för detaljerLaila är en fantastisk fotograf Helt klart den bästa fotografen!
CarolineNär vår dotter döptes fick vi ett presentkort till Babyns Första År. Inga förväntningar i världen kunde komma i närheten av hur bra bilderna blev. Laila är en fantastisk fotograf och vi kände oss hela tiden väldigt avslappnade och vi hade roligt under fotosessionerna. Vi har fått fantastiska minnen att titta på resten av livet.
MartinaLaila är inte bara en talangfull fotograf utan en fantastisk sådan. Hon är inriktad på att ta barnbilder och det är något som passar henne som handen i handsken. Hon har tålamod och kan många knep för att få barnen uppmärksamma. Jag har alltid känt mig trygg med att vara hos Laila.
Maria & NaginaLaila ger ett varmt och tryggt mottagande. Hon är avslappnad och engagerad i ditt barn samtidigt som hon är oerhört professionell och kunnig. Hon hade en jättebra kontakt med vårt barn och fångade många fina och söta poser och bilder. Hon har även ett tänk i sina teman och stilar som imponerar. Vi rekommenderar Laila varmt.
CarolineSER VARJE INDIVIDDu är en fantastisk fotograf och en underbar människa somkänna sig värdefullaav mina barn/tonåringar. Du lockade fram det bästa och fick dem attproffsig i ditt bemötande Laila, du var så

HJÄLP MIG ATT BLI BÄTTRE

 

För att kunna utveckla min kundservice och bli ännu bättre är jag tacksam om du efter fotografering och mottagande av bilder ville fylla i detta formulär.

Jag försöker hela tiden bli bättre och dina åsikter är viktiga för mig.

 

Är du nöjd med din upplevelse så får du gärna skriva en liten referenstext i formuläret som jag kan dela här på hemsidan.

 

Är det något du inte är nöjd med så tala om det, så försöker jag göra bättre i framtiden.

 

STORT TACK

 

Lämna din referens här

Har du varit på fotografering hos mig så blir jag jätteglad om du vill lämna en återkoppling här nedan. Vänta helst tills ni mottagit bildleveransen så att ni gått igenom hela servicen - allt från bokning till att packa upp era bilder. Stort tack för din hjälp!

skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

STORT TACK FÖR HJÄLPEN!

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto