Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Barnporträtt – Jacob, 2 år

Jacobs mamma kontaktade mig och sa att hon gillar lite mer konstnärliga porträtt. Hon hade sett mina porträtt på fräkniga barn och ville ha något liknande till sin son. Eftersom Jacob bara är 2 år gjorde jag en lite annorlunda ljussättning som var lite mer förlåtande för barn som kanske inte sitter helt still. För som 2-åring har man ofta myror i baken. Jacob skötte sig jättebra framför kameran och bjöd på massor av olika uttryck. En liten linslus kanske?

De här tre tavlorna kommer att hänga som en liten serie hemma hos familjen. Tre olika uttryck som tillsammans berättar lite om vem den här killen är.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto