Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Gravid med BF i oktober, november, december 2018

Är du gravid med BF i oktober, november eller december 2018? Då är det dags att boka in en tid för nyföddfotografering nu. Ni bokar ert intresse under graviditeten och detta är för att jag har ett starkt begränsat antal platser för nyfödda per månad. När bebisen har fötts hör ni av er igen och vi bokar ett datum och tid för fotograferingen. Jag är såklart medveten om att bebisar kan komma ett par veckor före eller efter BF och det är därför jag endast bokar ett fåtal nyfödda. Alla som bokat tid ska få en chans att få en tid när bebisen är i optimal ålder, 4-10 dagar, för sin nyföddsession.

Mer information finns på min nyföddsida och har ni några frågor är det bara att kontakta mig.

Varmt välkomna.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto