Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Nyföddfotograf – Ossian från Norrköping

Nyfödda Ossian ligger och sover i en hjärtformad skål. Han kramar om en liten miniatyrnalle och hela bilden går ton i ton i off white.

Lille Ossian åkte från Norrköping för att bli förevigad i min studio. Han var 9 dagar vid fotograferingen och sov som en liten prins. Vi höll oss till härliga, naturliga färger och ton i ton – några bilder i vitt och några bilder i en härligt ljus, grön färg.

Ossian är bara drygt en vecka gammal, men här halvsitter han i en specialdesignad fåtölj för nyföddfotografering. Han har en liten vit björndräkt på sig.
Tryggt inlindad i en vit wrap ligger Ossian och sover.
Ossian, 9 dagar, ligger och ler i en korg. Han har en vit mössa, är inlindad i en vit stickad filt och ligger på en chunky blanket i samma vita nyans.
Liten bebis ligger och sover tryggt på en grön filt.
Den klassiska nyföddposen bum up.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto