Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Måndagstips – Barnmorska Åsa Österberg

När jag var gravid första gången var jag väldigt orolig för förlossningen och allt runtomkring den. Som tur var hade jag en kompis som var gravid samtidigt och som drog med mig på Vattengympa med Barnmorska Åsa Österberg. Det var det bästa jag kunde göra. Förutom att få röra kroppen omgiven av vatten, så fick vi mammor tillsammans med Åsa (eller om det var en annan ledare) prata om saker som vi undrade över eller var oroliga över. Ibland hade vi inget vi kände att vi behövde prata direkt om, utan vi fikade ihop och hade det trevligt. Vattengympapassen avslutades med mamma-barn-meditation, en jättefin stund. Jag rekommenderar varmt att gå på Barnmorska Åsa Österbergs vattengympa för gravida.

Åsa och hennes fina kollegor Caisa, Lina och Madicken har också födslokurser, förlossningsförberedande samtal, taktilmassage för gravida, gravidyoga och spädbarnsmassage.

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto