Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

BF i oktober 2024?

En nyföddfotografering bokas med fördel under graviditeten för att säkerställa att det finns en tid tillgänglig för nyföddfotograferingen när bebisen föds.

Väntar du barn och har beräknad förlossning i oktober 2024? Då är det en bra tid att boka in din bebis för nyföddfotografering nu.
Varför så tidigt?

– Jo, jag tar bara ett begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att jag kan vara flexibel med tider för fotograferingen. Vi bokar inte in en faktisk tid, utan jag skriver upp er på min bokningslista och ser till att jag har ett luftigt schema kring ert BF så att vi kan anpassa tiden för fotograferingen utifrån när bebisen föds.

– Om jag märker att det är lite färre nyfödda bokade än vad jag har möjlighet att ta emot, så bokar jag istället in andra fotograferingar (företagsporträtt, sporträtt, familjefotograferingar osv) istället och i värsta fall måste jag tacka nej till de som hör av sig efter att bebisen är född. Det händer inte ofta, men jag har fått tacka nej ett par gånger i år redan till nyfödda och det är verkligen inte roligt att behöva göra.

– Vi behöver inte stressa med all info, utan du får ta till dig den i lugn och ro. Efter att bebisen är född kommer du ha fullt upp med det vardagliga. Så skönt för er att veta att ni har er tid och att ni bara kan komma till studion när vi hittat en tid som passar.

Så missa inte livets allra viktigaste och finaste fotografering – nyföddfotograferingen! Du kan skicka bokningsförfrågan via hemsidan HÄR eller direkt via mail till fotograf@lailavillebeck.se

Varmt välkommen!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto