min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Filippas babybilder

Den här veckan ägnar jag mig mycket åt redigering. Flera marsbebisar har fötts tidigare än planerat och andra låter världen vänta några dagar extra, så den här veckan har jag fått lite extra tid att sitta framför datorn med min wacom ritplatta. Just nu ligger Filippas 7-månadersporträtt på skärmen. Så söt och charmig liten tjej. Vi höll färgtonerna lika genom hela fotograferingen för att vid bildurvalet kunna skapa ett fint collage av favoriterna.

Filippas storasyster, Alicia, har jag också fotograferat och deras bilder kommer att hänga tillsammans som en grupp med 6 st touchtavlor. Vi försökte under fotograferingen skapa bilder som skulle passa ihop med Alicias babyporträtt, men ändå så att Filippas bilder blev lite annorlunda. Och jag tycker vi lyckades riktigt bra. Här är en liten jämförelse mellan barnen på två av tavlorna:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto