Porträtt på Fotograf Laila Villebeck i Linköping

Hej och varmt välkommen till min blogg! Det är jag som är Laila Villebeck, din fotograf i Linköping.

Om du är nyfiken på att veta mer om mig eller mina fotograferingar, klicka på knappen nedan. Eller scrolla vidare mot blogginläggen.

fotograf

laila villebeck

bloggar

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Populära blogginlägg

Read More

Fotograf i Linköping – babyfotografering

Supersöta Selma charmade sockorna av mig när hon var inne för sin ‎babyfotografering och det blev många fina bilder!

Det bästa med mitt jobb är att jag själv har valt vad jag vill inrikta mig på. Nyföddfotografering har från start varit det jag brunnit för, men att träffa och porträttera små glada 7-månaders är alldeles fantastiskt. Det är dessa åldrar jag rekommenderar allra mest om man vill fotografera sin bebis. Nyfödd (4-10 dagar) eller 7 månader. Lovar att ni inte ångrar er! 🙂 Sedan är ju ettårsbilderna en klassiker som många väljer. Det är tradition i många familjer och jag tycker att det är otroligt kul att träffa alla små ettåringar. Där lyser de olika slags personligheterna igenom och mamma/pappa får ofta ett svettigt träningspass i studion när de “jagar” efter sin ettåring 😀

Selma på bilderna nedan var i alla fall 7 månader när hon kom in för att få sina babyporträtt tagna. Glad, busig och social och vi fick en riktigt fin variation på bilderna!

läs mer om din fotografering:

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto