min blogg

Om du är nyfiken på vad jag gör i min vardag som fotograf, mina bilder, hur det går när jag är ute i världen och tävlar eller är domare så följ mig gärna här på bloggen.

 

Är du intresserad av att veta mer, eller boka en fotografering? Kontakta mig genom att trycka på knappen nedan och fylla i kontaktformuläret. Varmt välkommen!

Hilda och Victor

Vackra Hilda träffade jag redan när hon var liten bebis 🙂 Jag har haft äran att fotografera henne vid flera tillfällen och nu även hennes lillebror Victor. Även om jag i första hand är nyföddfotograf och babyfotograf så fotar jag även äldre barn ganska ofta. Och det är en härlig variation som jag älskar att ha i mitt yrke som fotograf. Barn i åldern 4-6 och uppåt kan man ofta styra lite mer, beroende på personlighet. Och det ger mig en fantastisk möjlighet att leka med olika idéer och ljussättning. Det gillar jag! I början av nästa år ska jag leka lite med en idé som jag haft sedan jag startade upp mitt företag, men som jag aldrig haft tid för att utveckla. Nu har jag inga kvalifikationer att söka under våren 2017 och då kan jag äntligen ta tag i det här projektet och jag hoppas att jag kan berätta mer och visa bilder om några veckor.

fotograf laila villebeck

nationellt och internationellt prisbelönad fotograf

med inriktning mot nyfödd- baby- och barnfoto